Slekt og Data Gauldal

Velkommen til Slekt og Data Gauldal. Vi arrangerer månedlige møter, hvor vi tar vi opp ulike tema som hjelper deg å finne røttene dine. Alle er velkommen, uavhengig av erfaring og alder.

Foto: Tynset Foto/Musea i Nord-Østerdalen

Slekt og Data Gauldal

Vi holder møter for alle slektsinteresserte. Her kan du komme enten du er helt fersk slektsforsker eller mer erfaren. Sammen hjelper vi hverandre å finne våre egne familiehistorier og løse slektsgåter. Ofte kan andre gi deg løsningen der du selv står fast.

Når holdes møtene?

Vi møtes hver 2. tirsdag i måneden kl. 18.30. 
I pausene på møtene serveres det kaffe med noe å bite i. Det er ingen påmelding, det er bare å møte opp.

På hvert møte har vi et tema, det kan være slektsprogram, bilde- og tekstbehandling, skanning, kilder på internett, kirkebøker, gotisk skrift etc.

Følg med på arrangementskalenderen nede på denne siden for mer informasjon om hvert enkelt arrangement.

Hvor holdes møtene?

"Aktiviteten", Støren alderspensjonat

På alle møtene er det mulig å bruke egen laptop for å jobbe med egne data og søke i kilder på nettet. Vi prøver å hjelpe hverandre med å løse slektsfaglige problemer. Vi spenner vidt nettopp fordi slektsforskning kan ha mange vinklinger som må ta i bruk mange ulike kilder i ulike media, og hvor dokumentasjon er nøkkelen til din - og de som kommer etter deg - sitt arbeid med å kartlegge slektens historie.

Oversikt over avholdte møter, temaer vi gikk igjennom, lenkene vi brukte osv. finner du under "Møter" i menyen til høyre.

Savner du noe så ta kontakt:
Dagfinn Refseth, dagfinn.refseth@gmail.com
Gerd Stenbro Loe, gerd.loe@gauldalen.no
Sverre Tangstad, sve-tan@online.no

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad