Bakgrunnsbilde Slekt og Data
Velkommen til Slekt og Data Oppland

Velkommen til Slekt og Data Oppland

Vi er et fylkeslag med en rekke aktiviteter, og vi inviterer deg til et hyggelig og lærerikt fellesskap sammen med andre som er interessert i slektsforskning. Vi har møteplasser ider du kan treffe likesinnede, og vi deltar også som hjelpere på Statsarkivet i Hamar. Se aktivitetskalenderen for mer informasjon om hvor og når aktivitetene foregår.

Foto: Gustav Borgen/Norsk Folkemuseum

Ofte stilte spørsmål

Møtene er gratis, og alle er selvfølgelig velkomne, uavhengig av erfaring og alder. 

Vi har to faste "poster" i programmet vårt.  "Slektsprat og kaffe" er temamøter med foredrag der du kan lære mer om for eksempel søking i slektsdatabaser, slektsprogram og lignende. Møtene foregår på YK-huset, Fåberggate 102 i Lillehammer. 

Vårt andre faste tema er "Spør en slektsgransker", der du kan få hjelp til å lete etter slekta, tyde gotisk skrift osv. Disse møtene foregår på Lillehammer bibliotek, Wiesesgate 2, Lillehammer. Oversikt over alle møter finner du i aktivitetskalenderen vår.

Et medlemskap koster 550 kroner for ordinære medlemmer og 350 kroner for husstandsmedlemmer. Ungdoms-/Studentmedlemskap (under 30 år) koster 300 kroner. Kontingenten gjelder ett år fra innmeldingsdato. Du kan melde deg inn her. 

Alle med hovedmedlemskap får medlemsbladet tilsendt i posten. Husstandsmedlemmer og ungdom- og studentmedlemmer (under 30 år) får tilgang til medlemsbladet digitalt. Medlemskontingenten gjelder fra datoen du melder deg inn og ett år frem i tid.