Bakgrunnsbilde Slekt og Data
Velkommen til Slekt og Data Rogaland

Velkommen til Slekt og Data Rogaland

Vi arrangerer åpne møter for alle som er interessert i slektsforskning. Her tar vi opp ulike tema som hjelper deg å finne røttene dine, enten du er nybegynner eller mer erfaren.

Foto: Gustav Borgen/Norsk Folkemuseum

Ofte stilte spørsmål

Slekt og Data Rogaland sine møter arrangeres primært på Sølvberget i Stavanger, i Arkivenes hus på Ullandhaug og Dalane folkemuseum på Slettebø (Slekt og Data Egersund).

Er du nysgjerrig, nybegynner eller mer erfaren slektsgransker, da er Slekt og Data Rogaland møtestedet. Alle er velkomne til å delta på Slekt og Data Rogaland sine møter, og du kan bli medlem etter å ha besøkt oss for å se hvordan vi har det. Vi er sikre på at du vil finne det nyttig i slektsgranskningen, og vi setter naturligvis pris på at kanskje får du også lyst til å bli medlem i Norges største organisasjon for alle som er interessert i slekts- og personhistorie. Alle er hjertelig velkomne!

Ja, det kan du. Dette gjelder både åpne møter, medlemsmøter og kurs. Uansett hvor du er medlem i Slekt og Data så kan du delta på arrangement andre steder enn der du er medlem.

Oppdaterte priser finnes til enhver tid i innmeldingskjema på denne lenken.

Et medlemskap koster 550 kroner for ordinære medlemmer og 350 kroner for husstandsmedlemmer. Ungdoms-/Studentmedlemskap (under 30 år) koster 300 kroner. Kontingenten gjelder ett år fra innmeldingsdato. 

Alle med hovedmedlemskap får medlemsbladet tilsendt i posten. Husstandsmedlemmer og ungdom- og studentmedlemmer (under 30 år) får tilgang til medlemsbladet digitalt. Medlemskontingenten gjelder fra datoen du melder deg inn og ett år frem i tid. 

Organisasjonen vår heter Slekt og Data, men du kan bli medlem uansett hvor mye du kan om enten slekt eller data. Det viktigste er at du er interessert i slektsforskning og motivert til å lære mer om hvordan søke og finne relevant informasjon på nettet - og andre steder. Det er ofte lettere å ha en datamaskin og at du vet hvordan du kommer deg på Internett, men ingen forutsetning.

Slekt og Data Rogaland ser verdien å skape møteplasser for slektsgranskere slik at vi alle kan utveksle erfaringer og lære av hverandre. En god slektsdrøs er en uformell sammenkomst hvor det er åpent for alle spørsmål og diskusjoner over en kopp kaffe eller te. Drøs er nok noe spesielt for Rogaland og vestlandet, men selv østlendinger finner fort ut at en drøs egentlig er en god ting. Vi drøser mye mellom slektskursene, slektsverkstedene, brukermøtene og medlemsmøtene. Velkommen til drøs!

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad