Webinar: Lær å legge til​ bilder og personer​ i Gravminner

Ønsker du å legge til en eller flere personer, oppdatere med bilder og lenker eller har forslag til endringer i Slekt og Datas Gravminner? Hvordan gjør du dette? Meld deg på webinaret tirsdag 13. februar, og få svar på det du måtte lure på!

Om webinaret:

MELD DEG PÅ WEBINARET HER>>
Blir arrangert 13. februar, kl. 11–12.

Gravminner er en unik søketjeneste, der folk kan søke i over 3000 gravplasser og 3,4 millioner gravminner, og slik finne viktig informasjon om slektninger.

Det unike med Gravminner er at du finner historisk informasjon helt frem til i dag, i motsetning til folketellingene og kirkebøkene som ikke viser informasjon fra nyere tid. Databasen er basert på frivillighet og dugnadsinnsats over mange år. Målet er å dokumentere viktige kulturminner og hjelpe folk å finne forfedres fødsels- og dødsdatoen, stedet de er gravlagt og bilde av gravminnet.

I dette webinaret vil du lære mer om:

  • Hvordan du enkelt på nettsiden vår kan bidra med bilder av gravminner, legge til en eller flere nye personer, foreslå endringer og oppdatere med lenker.
  • Spørsmål og svar.

Foredragsholder er Renathe-Johanne Wågenes. Hun er faglig leder i Gravminner i Norge, og var i sin tid initiativtaker til Gravminner, og har gjennom årene lagt ned utallige timer for å gjøre databasen best mulig for alle slektsforskere.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler