Slektsforskerdagen 2022: Hva skjer hvor?

Slektsforskerdagen blir markert lørdag 29. oktober rundt omkring i landet, og er en viktig møteplass for alle som er interessert i person- og slektshistorie. Alt er gratis og åpent for alle.

Foto: Norsk Folkemuseum

På Slektsforskerdagen lørdag 29. oktober kan du få hjelp til å finne røttene dine, høre spennende foredrag, med mye mer. Dette gir inspirasjon, og du får muligheten til å møte og dele erfaringer med likesinnede, om du er nybegynner eller en erfaren slektsforsker.

Har du spørsmål som: Hvordan komme i gang med slektsforskning? Hvordan søke i kilder? Hvilket slektsprogram skal jeg velge? Eller har du slektsnøtter du ikke klarer å knekke? Alt dette, og mye mer, kan du få hjelp til å løse hvis du tar turen innom et av våre arrangementer nær deg.

Kanskje dette er dagen du begynner en spennende reise i din egen historie? Alt er gratis og åpent for alle.

Velkommen skal du være!

Oversikt over arrangementene

Sørlandet:

Østlandet:

Vestlandet:

Trøndelag:

Nord-Norge:

«Vår dag» i frivillighetens år

2022 er Frivillighetens år, og skal feire Norges viktigste lagarbeid. Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre er med og synliggjør og aktualiserer frivilligheten, øker kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med.

«Vår dag» er en nasjonal markering av frivillighetens år hvor frivillige organisasjoner avholder arrangementer og feirer seg selv. Slekt og Datas «Vår dag» er den årlige Slektsforskerdagen.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad