Slektsforskerdagen

På den årlige Slektsforskerdagen kan du delta på en rekke gratis kurs, utstillinger og ulike foredrag om slektsforskning.

Slektsforskerdagen

Slektsforskerdagen er et årlig og åpent arrangement regi av Slekt og Data som hvert år trekker flere hundre personer siste lørdag i oktober. Over store deler av landet blir det arrangert en rekke gratis kurs, utstillinger og ulike foredrag om slektsforskning. Ikke minst sitter det erfarne slektsforskere klare til å hjelpe deg å finne dine røtter.

Slektsforskerdagen er en anledning for nybegynnere til å få hjelp til å komme i gang med egen slektsforskning. For erfarne slektsforskere innbyr dagen til inspirasjon, en anledning til å møte og dele erfaringer med likesinnede - og kanskje til og med lære noe nytt eller knekke en slektsnøtt.

Har du spørsmål om: 
- Hvordan du skal komme i gang med slektsforskning?
- Hvordan søke i kilder?
- Tolkning av gotisk skrift?
- Slektsnøtter du ikke klarer å knekke?

Ta en tur innom Slektsforskerdagen og få tips, hjelp til å søke eller inspirasjon til å begynne en spennende reise i din egen historie!

Tema, foredrag og arrangement kan variere i de ulike distriktslagene. Følg med på de enkelte distriktslags nettsider eller aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer når og hvor. 

Velkommen!

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Spørsmål

Slektsforskerdagen er et arrangement som er åpent for alle, uavhengig av medlemskap. Er du nysgjerrig på lære mer som slektsforskning eller kanskje få hjelp til løse en slektsgåte er Slektsforskerdagen et flott sted å starte. Hjertelig velkommen!

Alle distriktslag og grupper landet over arrangerer jevnlig møter med ulike foredrag og mulighet til å få hjelp. Du er velkommen til å delta på disse møtene. Kanskje blir du bitt av basillen og får lyst til å fortsette inn i organisasjonen. I kalenderen finner du oversikt over hva som skjer hvor.