Delta på medlemsmøter

På medlemsmøtene tar vi opp ulike tema som hjelper deg å finne røttene dine, enten du er nybegynner eller mer erfaren.

Faglig fellesskap

Som medlem i Norges største organisasjon for slektsforskere, blir du en del av et faglig fellesskap med over ti tusen andre som deler din interesse for slekts- og familiehistorie, og som kan hjelpe deg videre i jakten på å finne dine røtter. Er du nysgjerrig på slektsforskning og har lyst og lære mer, så er dette noe for deg. 

Hvor er det medlemsmøter?

Det fleste distrikts- og lokallag arrangerer månedlige medlemsmøter. Som medlem kan du delta på alle arrangement som skjer over hele landet. Følg med på kurskalenderen så får du vite hva som skjer når og hvor. Kanskje skjer det også noe spennende i nabofylket som kan være interessant akkurat for deg? 

Ikke medlem ennå? Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli med på noen møter for å finne ut om dette er noe for deg, før du eventuelt melder deg inn. 

Hva skjer på møtene?

På medlemsmøtene får du både faglig påfyll og kan utveksle erfaringer med likesinnede som deler din interesse. Mange av medlemsmøtene innledes med et foredrag og etterfølges av god tid til å drøfte en slektsnøtt eller to over en kopp kaffe.

Det kan variere hvordan distrikts- og lokallagene organiserer medlemsmøtene hos seg. Ta en titt på ditt distriktslag for å finne ut hva som skjer

 

Slektsforskning - foredrag

Mange medlemsmøter innledes med et foredrag

Ingen krav til gode datakunnskaper

Organisasjonen vår heter Slekt og Data, men ikke bekymre deg for at du må kunne mye om data for å delta på møter. Det er ikke tilfelle. Det holder at du har en datamaskin og vet hvordan du kommer deg på Internett. Det viktigste er at du er interessert i slektsforskning og motivert til å lære mer om hvordan søke og finne relevant informasjon på nettet - og andre steder.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad