Arkivenes hus

Slekt og Data Rogaland har en samarbeidsavtale med Statsarkivet som også innebærer at mye av vår aktivitet på Nord-Jæren skjer i Arkivenes hus på Ullandhaug. Dette er et tilbud som startet da Arkivenes hus nybygg var klart til bruk høsten 2017.

Arkivenes hus - bilde hentet fra http://i9.ipark.no/#kontorlokaler

Slekt og Data Rogaland sine medlemmøter arrangeres i Arkivenes hus på Ullandhaug og Dalane folkemuseum på Slettebø (Slekt og Data Egersund). Se informasjon om Dalane folkemuseum her.

Arkivenes hus inneholder arkiv og mye dokumentasjon som er nyttig og viktig for slektsgranskere. I tillegg er det tilgang på flotte nye lokaler med alle fasiliteter for aktiviteter innenfor slektsgranskning og for det arbeidet Slekt og Data Rogaland og Slekt og Data Egersund, utfører.

Det finnes tilgjengelig trådløst nettverk med SSID: iparkGuest og passord: iparkGuest

Mer informasjon om Arkivenes hus og I-park finnes på denne lenken

Arkivenes hus er så nytt at det fremdeles ikke vises på kartsystemer, men her er litt mer informasjon. Vi har derfor laget oversiktsbildet som viser hvordan du skal komme deg til Slekt og Data Rogaland sine aktiviteter på Arkivenes hus. Vi setter ut en trådløs ringeklokke som kan brukes. Dette da dørene lukkes normalt etter vanlig arbeidstid.

Kjørerute til Arkivenes hus

Kjørerute til Arkivenes hus

 

Adkomst - Buss

Fra Stavanger: Buss 6, 7, og X60.
Fra Sandnes: Buss 6 og X60.
Fra Sola: Buss 7.
For alle: Gå av ved Oljedirektoratet.

Bussforbindelse til Arkivenes hus

Hvis du ønsker å ta buss til Arkivenes hus så kan du søke frem bussruter på www.kolumbus.no 

Denne lenken gir deg bussforbindelser akkurat nå fra Stavanger Sentrum til Arkivenes hus. Velg dato og klokkeslett og eventuelt bussholdeplass du kommer fra hvis det er noe annet enn Stavanger sentrum (Busstasjonen).

Bussene går til Oljedirektoratet. Der går du av og så må du gå de siste hundre meter ned til Arkivenes hus. Se bilde over.

Adkomst - Tog med overgang til buss

Ta tog til Jåttå stasjon eller Gausel stasjon, så buss 6.
Gå av ved Oljedirektoratet.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Kontaktpersoner

Oddvar Lilleaas

Oddvar Lilleaas

Leder

leder@ro.slektogdata.no

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad