Her kommer det nye tjenester

Gravminner og Folketellingen 1923 for Kristiania er fornyet. Tjenester som blant annet Genress, Slektsforskerbasen, Kartinngang og DIStreff kan dessverre ikke lenger oppdateres og måtte legges ned. Vi vil gradvis gjenbruke noen av dataene i nye tjenester. Nå vil vi gjerne ha innspill på hva dere ønsker dere.

Foto: Ukjent/Anno Domkirkeodden

Nye tjenester vil erstatte gamle

Tjenester som blant annet Genress, Slektsforskerbasen, Kartinngang og DIStreff kan dessverre ikke lenger oppdateres og er derfor lagt ned. Merk at mye av informasjonen som det var lenket til fra Genress, finner du på Digitalarkivet og Nasjonalbiblioteket.

Nye tjenester kommer etterhvert 

Informasjon fra de gamle tjenestene, som ikke finnes andre steder, vil kunne bli brukt i nye løsninger på sikt. Hva disse løsningene vil bli er ikke bestemt. Det som er sikkert er at vi vil begynne i det små og teste tjenestene med medlemmene underveis i prosessen.

Vi vil gjerne ha innspill fra deg

Send oss gjerne en e-post med innspill på hva du syntes var spesielt verdifullt med de gamle tjenestene og som du gjerne ser at vi viderefører i en eller annen form. Har du gode ideer til nyttige, unike, tjenester som kan hjelpe flere å finne røttene sine, så hører vi gjerne også fra deg. 

E-posten kan du sende til: generalsekretar@slektogdata.no

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad