Sommertur 2022

Vi inviterer til sommertur med Slekt og Data Sør-Trøndelag til Falstadsenteret og historiske Frosta

Sommerturen 2022

Sommertur til Falstadsenteret og historiske Frosta lørdag 11.juni 2022

Slekt og Data Sør-Trøndelag fortsetter tradisjonen med sommerturer i nærområdet. Vi har gleden av å tilby et variert dagsprogram til Falstadsenteret og historiske Frosta.

Reiserute:

  • Kl. 08:30  Avreise med buss fra ASKO Midt-Norge, Østre Rosten 104, Tiller. Her er det mulig å parkere. Buss er bestilt hos jk@bussto.no.
  • Kl. 09:00  Avreise fra Trondheim Sentralstasjon
  • Kl. 10:15  Ankomst Falstadsenteret hvor vi får en halvtimes info fra guiden, etterpå går vi rundt på egen hånd og beskuer utstillingene. Se gjerne på den informative nettsiden om de ulike mulighetene: www.falstadsenteret.no
  • Vi avslutter her med en enkel lunsj.
  • På vei til Frosta stopper vi ved krigsminnesmerket i Falstadskogen.
  • Kl. 12:30  Ankomst Frosta og Tinghaugen, hvor vi møter vår guide Bjørn Olav Juberg som blir med oss resten av dagen på Frosta. Her blir det orientering om Frostatinget og historien omkring, samt om Loktun kirke. www.visitfrosta.no
  • Kl. 14:15  Ankomst Maria-klosteret, hvor vi tar en tur inn for å føle på stemningen og oppleve det vakre kirkerommet. Det blir også en mulighet til å handle fra nonnenes utsalg.
  • Kl. 15:00  Ankomst Klostergården hvor vi starter opp med omvisning på Klosterruinene. Det blir anledning til handel på Klostergården før middag.
  • Kl. 16:30  Avtalt middagsservering på Klostergården.

Avreise til Trondheim umiddelbart etter middagen

  • Ca. Kl.18:30  Ankomst Trondheim

Hele programmet kan lastes ned her.

Pris:

Kr. 250,- for alle og denne prisen inkluderer bussturen, omvisninger og bespisning, dvs. enkel lunsj og middag. Ledsager (også ikke-medlem) kan bli med til samme pris. Prisen forutsetter full buss, dvs. 40 plasser. Hvis vi mot formodning blir noen færre, vil dette kunne virke noe inn på prisen.

Påmelding:

Påmelding til turen innen 27. mai 2022 til kasserer Anders Gjervan på e-postadresse:

ah-gj@online.no eller telefon 951 644 21

Umiddelbart etter fristens utløp, vil du få en e-post med bekreftelse og kontonr. for innbetaling av egenandelen for turen. Vi regner med at turen blir fulltegnet. Det kan derfor være at noen ikke får plass. I så fall gir vi selvfølgelig beskjed om det også.

Sammen med påmeldingen, må påstigningssted til bussen og telefonnr. oppgis.


Velkommen til sommerturen 2022!

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad