Slekt og Datas landsmøte 2018

Landsmøtet finner sted 28. og 29. april i Tønsberg på Hotel Klubben.

Parti av Tønsberg fra Fagerheim i 1868. Norsk Maritimt Museum/Larsen

Velkommen til landsmøte

Siste helg i april samles Slekt og Data til landsmøte i vakre og historiske Tønsberg på Quality Hotel Klubben. I tillegg til behandling av de ordinære landsmøtesakene, vil Slekt og Data Vestfold også sørge for at vi får slektsfaglig påfyll.  Møtet starter med registrering og lunsj fra klokken 11.30 lørdag 28. april, og avslutter innen klokken 16.00 søndag 29. april.

Deltakelse

Hvert distriktslag har rett til å sende en stemmeberettiget representant til Landsmøtet for hvert påbegynt 100 medlemmer tilknyttet distriktslaget. Utover to representanter kan distriktslaget sende en representant for hvert påbegynte 200 medlemmer tilknyttet distriktslaget. Det er antallet medlemmer ved siste årsskifte som avgjør. Det er distriktlagene som sender inn påmelding. 

Alle Slekt og Datas medlemmer kan også delta på landsmøtet som observatører med talerett. Påmeldingsfrist for observatører er 16. mars og påmelding kan sendes til kontor@slektogdata.no. Pris per deltaker er 2.365 kroner. Dette inkluderer enkeltrom fra lørdag til søndag, samt måltider og møtelokaler. 

Sakspapirer og innkalling

Innkalling og mer informasjon finner dere på siden om Slekt og Datas landsmøte for 2018. I samsvar med vedtektene, vil landsmøtepapirer tilgjengeliggjøres på den siden senest 14 dager før landsmøtet starter.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad