Nybegynnerkurs og foredrag på Slektsforskerdagen 29. okt

Slekt og Data Nord samarbeider om to arrangementer på Slektsforskerdagen 29. oktober. Det blir nybegynnerkurs i Vadsø og slektsforskerdag i Tromsø med blant annet foredrag om lokal gårdshistorie i bygder i Tromsø.

Vadsø museum - Ruija kvenmuseum

I Vadsø inviterer Vadsø historielag og Slekt og Data Nord til nybegynnerkurs i slektsforskning, kurset starter lørdag 29. oktober kl. 13.00 og varer til kl. 15.00. Kurset holdes på Vadsø museum - Ruija kvenmuseum. Det er Frøydis Betten fra Slekt og Data Nord som holder kurset og det starter med at elevene Aurora og Alexander vil fortelle om sommerjobben de har hatt med å fotografere og registrerer gravsteiner. Det anbefales å ta med egen PC eller nettbrett.

I Tromsø starter arrangementet kl. 1100. Der blir det foredrag fra medlemmer av Slekts- og lokalhistorisk forening som skal fortelle om arbeidet med gårdshistorie i forskjellige bygder i Tromsø. Det blir også orientering om Slekts- og lokalhistorisk forening og om Slekt og Data, dette skjer på Statsarkivet i Tromsø, på universitetscampus. 

I Harstad arrangerer Slektshistorisk forening Slektsforskerdagen fra kl. 1100 til kr. 1400. Dette skjer på Harstad bibliotek. Panteregisteret og Digitalarkivet er temaer. 

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad