Medlemstur 3.juni 2023

Bli med på årets medlemstur som går til Seines på Straumøya 3. juni. Vi ser på skipsgraver, besøker gårdsmuseum og får bespisning på grendehuset.

3. juni 2023, klokka 11:00

Arrangementstype:Utflukter og turer
Sted:Straumøya
Arrangør:Slekt og Data Salten
Påmeldingsfrist:
Påmeldingsinfo:
Kontaktperson:
Pris:

 

 


Bli medlem

Er du interessert i slektsforskning og har slekt i Nordland? Da vil Slekt og Data Salten være laget for deg. Se medlemsfordeler og meld deg inn!

SFD 2022 Slekt og Data Salten

Slekt og Data Salten

Slekt og Data Salten er et slektshistorielag og et distriktslag i foreningen Slekt og Data, som er landets største forening for slektsforskere, med over 12000 medlemmer. Laget holder til i Bodø og dekker hele Nordland fylke, og har over 600 medlemmer. De fleste medlemmene er fra Bodø og Salten, men vi har også  tilknyttede medlemmer fra hele landet.

Medlemsmøter

Laget har medlemsmøte den første torsdagen i hver måned fra september til mai. Fast møtelokale er Stormen bibliotek kl. 19:00, med foredrag som tar for seg lokalhistoriske tema eller slektsforskertema. Møtene er gratis og åpne for alle. I juni er det ofte en tur med lokalhistorisk vri.

Kurs og hjelp

Vi avholder årlig kurs i slektsforsking. Mange av medlemmene og har stor kompetanse og hjelper gjerne andre med  å løse slektsfaglige utfordringer. 

Vi gjør slektsforskning enklere!

Annonse:

banner ad