Litt informasjon fra styret i Slekt og Data Nord

På grunn av Korona-situasjonen har det dessverre ikke vært så mye aktivitet det siste halvåret, men det planlegges flere aktuelle kurs neste halvår.

Styret i Slekt og Data

Styret i Slekt og Data Nord består av Sivert Krudtå (leder), Laila Lanes (nestleder) Alf E Hansen (sekretær), Trygg Jakola (kasserer) og Ivar M. Johansen.

På grunn av blant annet Korona-situasjonen har det ikke vært så mye aktivitet det siste halvåret, men Bente Nordhagen har i alle fall vært rundt i regionen og arrangert kurs om bruk av DNA i slektsforskning.

Vi har også vært representert på landsmøtet, Trygg Jakola deltok for oss. På landsmøtet ble Bente Nordhagen valgt inn som vara til landsstyret, og Frøydis Betten ble valgt til vara i valgkomiteen.

Vi hadde styremøte på Skype for et par dager siden og der ble vi enig om å tilby lokallag og medlemmer kurs. Aktuelle tema for kurs kan f eks være kurs i digitalisering av foto, i registrering av gravminner, om bruk av DNA i slektsforskning eller kurs i bruk av svensk og/eller finske arkiver. Det vil komme en forespørsel til lokallag og medlemmer om dette.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad