Trondheimsbasen 2018

Trondheimsbasen er et søkeverktøy mot en rekke kilder av interesse for blant annet slektsforskere. Kildene var i de første versjonene fra Trondheim, men er etter hvert utvidet til å gjelde en lang rekke andre kommuner i Trøndelag og søndre del av Helgeland i Nordland fylke. I TB-2018 er det vel 2,5 millioner dataposter fra 1100 kilder

Trondheimsbasen 2018

Snarveien til slekt i Trøndelag og Helgeland

Nå tilgjengelig på minnepinne, cd-plate eller som direkte nedlasting.

Nedlasting koster kr 400,-
cd-plate og minnepinne koster kr 500,- porto inkludert.Trondheimsbasen 2019 er under planlegging

  • Alle som kjøper Trondheimsbasen 2018 på Slektsforskerdagen lørdag 27.oktober, eller bestiller den her etter denne datoen får Trondheimsbasen 2019 som nedlastningsversjon gratis.

  • Utgivelse i løpet av 2019
  • Hva som er nytt i TB-2019 finner du HER.

     

Bestill Trondheimsbasen 2018 her

Trondheimsbasen 2018 er en database over personer hentet fra forskjellige kilder som berører kommuner i Sør- og Nord-Trøndelag samt søndre del av Helgeland.
Kildene er lokale folketellinger, kirkebøker, fremmedprotokoller, dødsmeldinger, flytteprotokoller, sjømannsruller, emigrantprotokoller, tukthusprotokoller m.m.

Trondheimsbasen 2018 omfatter 1100 kilder og inneholder vel 2,5 mill. poster.

trondheimsbasen

Tanken bak Trondheimsbasen er at det skal være et hjelpemiddel for slektsforskere når de skal søke i forskjellige kilder etter personer. Trondheimsbasen er derfor ingen kilde, men et verktøy mot kilder. De fleste kildene finnes på Digitalarkivet og er derfor også søkbare der. Men en del kilder finnes foreløpig bare på Trondheimsbasens egen server. Søkemulighetene i Trondheimsbasen er annerledes enn på Digitalarkivet og den vil derfor være et godt supplement til søk i DA. Når en har funnet en aktuell person, er det den kilden som opplysningen er hentet fra som blir forskerens kilde.

   Her finner du en oversikt over kildene i TB-2018

Trondheimsbasen er et søkeverktøy mot en rekke kilder av interesse for blant annet slektsforskere. Kildene var i de første versjonene kun fra Trondheim, men er etter hvert utvidet til å gjelde en lang rekke andre kommuner i Nord- og Sør-Trøndelag samt søndre del av Helgeland i Nordland fylke.

 

Trondheimsbasen 2018 koster kr 400 for direkte nedlasting, og 500 for cd-plate eller minnepinne sendt i posten.

 

Trondheimsbasen 2018 bestiller du her

Har du spørsmål om et eller annet så send en epost til salg@trondheimsbasen.no

trondheimsbasen

Annonse:

banner ad