Invitasjon til slektsforskertur i Tornedalen

Slekt og Data Nord og Norske Kveners Forbund/Ruijan Kveeniliitto inviterer til ny slektsforskertur langs Tornedalen. Tilbakemeldingene fra de to tidligere turene har vært gode, og nå blir det ny tur fra 17. til og med 20. august.

Fra forrige tur til Tornedalen

Samarbeidsgruppa som står bak arrangementet har fått en rekke henvendelser med spørsmål om en ny tur og har nå fått planer på plass. Invitasjonen går til medlemmer av Slekt og Data og Norske Kveners Forbund og turen går langs Tornedalen til Pajala og Haparanda.

Gjennom programmet skal deltagerne få ny kunnskap om våre aner/slektninger som bodde i Tornedalen og om tilflyttingen til Troms og Finnmark på 1700 og 1800-tallet. Turen starter fra Tromsø og skjer i en moderne turistbuss fra Bussring. Turen er også planlagt i samarbeid med Haparanda - Torneå släktsforskarförening, og målet er å utveksle informasjon om slektsforskning over landegrensene.

Om noen ønsker å hoppe på bussen underveis er det fullt mulig. Det har ikke vært økonomisk forsvarlig å sette opp en buss fra Alta slik det er gjort tidligere. 

Egenandelen for turen vil bli på kr. 7000,- med tillegg for enkeltrom på kr. 500,-. Påmelding kan sendes til oyserla@gmail.com og fristen er 1. mai. Du kan lese mer om turen i invitasjonsbrevet som er vedlagt. 

Les mer om

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Les mer om