Gamle tjenester er dessverre ikke lenger tilgjengelig

Flere av våre gamle tjenester lar seg ikke lenger oppdatere og er derfor dessverre ikke lenger tilgjengelig. Vi vil gradvis gjenbruke noen av dataene i nye tjenester. Her vil vi gjerne ha innspill på hva dere ønsker dere.

Foto: Ukjent/Anno Domkirkeodden

Gamle tjenester er ikke lenger tilgjengelig

Tjenester som blant annet Genress, Slektsforskerbasen, Kartinngang og DIStreff kan dessverre ikke lenger oppdateres og er derfor lagt ned. Folketellingen 1923 for Kristiania og Aker finner dere derimot her >> 

Merk at mye av informasjonen som det var lenket til fra Genress, finner du på Digitalarkivet og Nasjonalbiblioteket.

Nye tjenester kommer etterhvert 

Flere av tjenestene er flere tiår gamle og ikke lenger like aktuelle som de en gang var. Dataene er imidlertid bevart. Informasjon som ikke finnes andre steder vil kunne bli brukt i nye løsninger på sikt. Hva disse løsningene vil bli er ikke bestemt. Det som er sikkert er at vi vil begynne i det små og teste tjenestene med medlemmene underveis i prosessen.

Vi vil gjerne ha innspill fra deg

Send oss gjerne en e-post med innspill på hva du syntes var spesielt verdifullt med de gamle tjenestene og som du gjerne ser at vi viderefører i en eller annen form. Har du gode ideer til nyttige, unike, tjenester som kan hjelpe flere å finne røttene sine, så hører vi gjerne også fra deg. 

E-posten kan du sende til: generalsekretar@slektogdata.no

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad