En forsinket årlig middag

Middag for slektshjelpere og styre i Slekt og Data Sør-Trøndelag.

To dager i uka kan publikum som søker etter sin slekt, komme med sine «nøtter» til en gjeng med erfarne slektsforskere fra Slekt og Data på Arkivsentret, Dora. Det har i mange år vært en tradisjon å påskjønne dette frivillige arbeidet som slektshjelperne yter. Nytt styre, de som gikk ut av det gamle og slektshjelperne samles til en trivelig middag en gang i året, vanligvis i mai.

I år, forsinket av Covid-19, var middagen lagt til San Sebastian Torget der de vartet opp med god mat i fine lokaler. Stemningen steg da vi fikk besøk av NRK Midtnytt som ville høre vår mening om oppheving av munnbindpåbudet. Bildene er tatt av Ann-Carin Bøyesen, som sammen med Finn Karlsen var invitert som kveldens gjester.

Kan ikke vises

Blide deltagere venter på middagen

 

Laget deler ut krystallfiguren Lille-Bjørn til medlemmer som over flere år har gjort en stor innsats for laget. I år var det hele fire personer som fikk utmerkelsen.

Kan ikke vises

Årets vinnere av Lille-Bjørn

Leder Harry Figenschau (nummer fire fra venstre) sto for overrekkelsen til (fra venstre) Målfrid Trøan, Jan Fredrik Sagdahl, Arnar Haugen og Ketil Figenschou.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad