Ancestry Brukergruppe

Slekt og Data Rogaland inviterer til første brukermøte for Ancestry.com. Vi ønsker å komme i gang og avholde brukermøter en gang i måneden. Dette første møtet avholdes 30. mars og vi kan møtes for å diskutere hva vi ønsker at møtene skal omfatte og hvordan vi skal organisere dem. Vi håper at så mange som mulig kommer på dette første møtet.

Ancestry startet opp så tidlig som i 1983 med publisering av blader og bøker. Allerede i 1996 ble Ancestry.com lansert med online databaser som siden den tid har blitt utvidet og vokst. I dag finnes det mer enn 30 millarder registrerte poster i databasene og det finnes mange millioner DNA profiler knyttet sammen i nettverk. 

Ancestry.com har koblinger til flere andre slektsprogram og databaser for utveksling av slektsdata fra mange forskjellige kilder.

Det er mange som i dag bruker Ancestry.com for oppslag og hjelp i slektsgranskning og vi i Slekt og Data Rogaland ønsker nå å starte en egen brukergruppe for Ancestry.com. Dette kan bli en flott arena for at vi alle kan utveksle erfaringer og møtes en gang i måneden for å se på Ancestry.com og bruken av Ancestry.com.

Du er hjertelig velkommen til vårt første møte onsdag 30. mars kl1800-2100 på Arkivenes Hus på Ullandhaug. Vi planlegger et fysisk møte denne første gangen men vi kan komme til å arrangere nettmøter etterhvert hvis det er interesse for det.

Se mer informasjon her: Brukermøte for Ancestry 30.03.2022 | Slekt og Data

Kontaktperson for Ancestry brukermøter er Inge Nødland (inge.nodland@gmail.com) - tlf 900 84 884.

Alle er velkomne!

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad