Aktivitetskalender for andre halvår 2017

Vil du vite hva som foregår av aktiviteter i Slekt og Data Rogaland og i lokallaget i Egersund? Da kan du enten besøke nettsidene til distriktslaget eller lokallaget og se i kalenderen, eller du kan se oversikt over alle arrangementer her.

Aktivitetskalender

Vi har laget en samlet oversikt over alle aktiviteter i distriktslaget Rogaland og lokallaget i Egersund i vedlagte dokument. Dette kan dere laste ned og skrive ut om dere ønsker det.

For detaljer om hver aktivitet anbefaler vi at du besøker de nye nettsidene våre:

Bla nedover på siden til du kommer til «Kurs & arrangementer» og der vil du finne de fire neste arrangementene regnet fra dags dato, og klikker du på ett av arrangementene så får du detaljert informasjon om dette arrangementet.

Merk at de nye nettsidene vil være vår primære kanal for informasjon om arrangementer i regi av Slekt og Data fremover. Det anbefales derfor at man sjekker innom denne oversikten av og til.

PS!
Det er lagt til to medlemsmøter, et med foredrag om bildeåndtering den 22.11.2017 og et medlemsmøte om hvordan man komponerer en slektsbok den 13.12.2017. Møtet den 13.12 blir årets julemøte, mer info om dette kommer senere. Den vedlagte oversikten er revidert, ved at disse to medlemsmøtene er lagt til.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad